Ponovno približiti prirodu ljudima. I ljude prirodi.

Ponovno približiti prirodu ljudima.
I ljude prirodi.

Proizvodnja i pakiranje prirodne kozmetike kroz ručni rad

Poklon proizvodi su ručni rad – sve od pripreme do konačnog proizvoda. Svaki sapun je pojedinačno obrađen, a svaki šumeći oblik ručno zamotan…

Nježna Istarska lavanda, mirisni ružmarin i kamilica, plodovi sočne mandarine iz doline Neretve, srebrno plavi eukaliptus, menta , limun, malina, jabuka, jagode ili đurđica. Egzotični mirisi i okusi marakuje i ananasa, nekoliko vrsta slatke vanilije i čokolade, božićni miris naranče i cimeta. To je samo mali dio mirisa i ulja koji nas predstavljaju.

Naše kolekcije su rezultat razigrane mašte našeg dizajnerskog tima, koji Vam je na raspolaganju ako želite razviti svoj vlastiti Private label proizvod. U našoj velikoj paleti proizvoda, koja se sastoji od više od 500 proizvoda, možete pronaći sve za njegu duše i tijela. Naši proizvodi nisu testirani na životinjama.

Kao rezultat priznanja naše kvalitete, naši proizvodi se mogu naći u većini europskih zemalja.  Naši stručnjaci će saslušati Vaše želje i dati sve od sebe da postanete još jedan zadovoljan kupac koji će nam pomoći u postizanju naše misije dijeleći istu viziju:

Ponovno približiti prirodu ljudima. I ljude prirodi.

2018-01-18T08:26:49+01:00