S-Atea na međunarodnim sajmovima 2020.

TRENDSET, München (5.-7.1.2020.)

U novoj godini prihvatili smo i nove izazove. Nakon četiri godine, ponovno smo  izlagali na međunarodnim sajmovima. Za prvi u nizu bili smo spremni već početkom siječnja. Izlagali smo na TRENDSET-u u Münchenu. Na izložbenom prostoru od 90 m2 predstavili smo nove kolekcije koje nisu ostale nezapažene. Sajam je bio jako ugodan i uspješan.

CHRISTMASWORLD, Frankfurt (24.-28.1.2020.)

Nedugo zatim već smo se spremali za sljedeći sajam – CHRISTMASWORLD u Frankfurtu. Ovom sajmu smo se posebno radovali jer uživamo stvarati božićne kolekcije i slagati božićne pakete. Božić nam je uvijek bio inspiracija, stoga i ne čudi što imamo preko 100 različitih božićnih dizajna primjenjivih na sve vrste naših proizvoda. Posebno nam je drago što smo se nakon toliko godina ponovno susreli sa kolegama izlagačima iz drugih zemalja i tako razmijenili iskustva i obnovili stara prijateljstva.

AMBIENTE, Frankfurt (7.-11.2.2020.)

Uvijek se rado se vraćamo u Frankfurt, tako da smo, nakon samo dva tjedna od Christmasworld-a, ponovno bili u avionu za Frankfurt. Ovoga puta smo bili spremni za AMBIENTE, još jedan nama dobro poznati sajam na kojem smo ostvarivali velike uspjehe. Žao nam je što je COVID-19 već tada počeo prijetiti posjeti sajma i širenju poslovanja. Ambiente je bio prvi vodeći sajam pogođen utjecajem korona virusa na putovanja. Osim toga drugi jasno vidljiv faktor koji je također utjecao na Ambiente sajam bila je oluja Ciara koja je prohujala Europom. Bili smo svjesni da na više sile ne možemo utjecati i da nismo jednini koji smo se našli u nepogodnoj situaciji što se tiče izlaganja. Na Ambienti možda nismo ostvarili očekivane rezultate ali smo svakako ojačali timski duh i vratili se sretni i zadovoljni zbog stvari zbog kojih svi moramo biti zahvalni, a to je naše zdravlje.


Zadnji sajam u nizu trebao je biti ljetni TRENDSET u Münchenu, ali s obzirom na situaciju sajam je odgođen. O novom terminu sajma obavijestit ćemo Vas čim dobijemo povratne informacije kada bi se sajam mogao održati.

2020-05-19T12:53:13+02:00