Prirodne kreme za lice

Najizraženiji dio tijela je svakako lice. Ono puno otkriva o osobi i njenoj osobnosti. Na njemu se lako može prepoznati sreća, tuga, umor, zabrinutost, starost, mladost,.. Njegovati kožu lica znači brinuti, ne samo za ljepotu, već za zdravlje. Zato je jako bitno što nanosimo na kožu lica.

Korištenjem prirodne kozmetike svakako činite dobro za svoju kožu. Potrebno je samo odabrati pravu kremu za vaš tip kože. Odabir kreme s kvalitetnim sastojacima iz prirode kao što su prirodna mineralna i esencijalna ulja pružit će vam postojanu hidrataciju, održavanje vlage i na kraju, zaštitu od negativnih vanjskih učinaka. Bitno je uvijek nanositi kremu na čisto lice kako bi bolje djelovala.

Svi znamo da je najbolji recept u borbi protiv bora upravo hidratacija kože. Brzoupijajuće hidratantne kreme sa prirodnim zaštitnim sastojcima blagotvorno djeluju na svaki tip kože. Aktivni sastojak higropleks sprječava gubitak vlažnosti, čini kožu mekanom i povećava joj elastičnost, a veća elastičnost znači manje bora.