Prirodni šamponi za njegovanu i zdravu kosu

Kosa je u mnogim slučajevima odlika ženstvenosti i ljepote. Kako bi dugo vremena bila zdrava i lijepa potrebno ju je njegovati na odgovarajući način sa kvalitetnim sastojcima.

Prestanite maštati o predivnoj kosi i ostvarite svoje snove korištenjem najboljeg iz prirode. Šamponi od koprive, kane, vanilije ili voćnih ekstrakta obnavljaju kosu i njeguju vlasište na potpuno prirodan način.

Posebnu ulogu u ljepoti kose imaju ulja za kosu. Bademovo, kokosovo, arganovo, makadamijino ili maslinovo ulje odličan su izbor za prirodnu zaštitu kose od sunca i drugih vanjskih utjecaja.  Dodatkom nekoliko kapi eteričnih ulja (lavande, jasmina ili ruže) kosa ce uz dobiveni sjaj i predivno mirisati.

Svjesni smo da ljudi ponekad razmišljaju kako bez kemikalija nije moguće dobiti zadovoljavajući izgled kose. Mi tvrdimo upravo suprotno. Prirodna njega održava ravnotežu pH, blaža je za tjeme, dubinski njeguje i svježe miriše. Jedini način da se uvjerite u prednosti prirodnih šampona je testiranje na vlastitoj kosi. Nakon toga više nećete sumnjati u snagu prirode.