Robna marka & rinfuza 2017-06-10T22:05:05+02:00

Stvaranje vlastite robne marke jedan je od najefektnijih načina pozicioniranja poduzeća na tržište, stvaranje prepoznatljivosti svog imena i korištenja jedinstvene prilike kako bi se stvorio vlastiti imidž.

Stvaranjem robne marke stvara se i jedinstveni proizvod te mogućnost formiranja vlastite cijene koja je konkurentna zahtjevima tržišta.

Također, ovo je izrazito dobar način unapređenja vlastitog poslovanja. Omogućava Vam dodavanje malih detalja koji će upravo vaš proizvod izdvojiti na tržištu i prikazati ga u punom svjetlu.
Kroz povijest se smatralo da su robne marke proizvodi niske cijene i još niže kvalitete. Međutim, danas kreiranje robne marke podignuto je na novu razinu te čini 45% prodaje u velikim prodajnim centrima diljem Europe.
U našoj ponudi prirodne kozmetike možete pronaći prirodne proizvode za njegu kose i tijela, kolekcije proizvoda za poklone. Svi oni mogu se naći i u obliku rinfuze ili robne marke.

Naša proizvodnja robne marke podijeljena je u nekoliko kategorija:

  • Luksuzni proizvodi
  • Proizvodi za masovnu potrošnju
  • Pokloni i pakiranja za poklone
  • Promotivni proizvodi za hotele i SPA centre

 

Većina proizvoda može se modificirati prema Vašim željama i ukusu dodavanjem Vaših najdražih mirisa i sastojaka u Vašu marku. Proizvodi se također mogu kupiti u rinfuzi te ih možete sami pakirati u ambalažu po Vašem izboru, stvarajući specifičan stil, samo za Vas.

Naše poduzeće posjeduje vlastiti laboratorij u kojem se kreiraju proizvodi te kontrolira njihova kvaliteta. Također imamo odjel podrške, uvijek dostupan našim klijentima te odjela za istraživanje i razvoj, koji nam omogućava stvaranje novih kolekcija, obogaćene novim i inovativnim konceptima i idejama. Naša proizvodnja prirodne kozmetike može zadovoljiti zahtjeve malog, srednjeg i velikog kupca, bez ograničenja.

Dugogodišnje iskustvo koje posjedujemo garancija je naše kvalitete. Stoga Vas pozivamo da nam se obratite s punim povjerenjem, sa svim svojim željama i idejama i prepustite se našim stručnim rukama.
Stvaranje vlastite robne marke veliki je korak za unapređenje poslovanja, a mi se nadamo da ćete nam pružiti priliku da Vam pomognemo i budemo dio Vašeg razvoja.

Leave A Comment