Ne čekaj djeda, naruči poklone na vrijeme!

Iako je u Atei vrijeme darivanja kroz cijelu godinu, za Božić smo posebno motivirani i inspirirani. Veselimo se kada osjetimo kako nam se bliži vrijeme adventa i svega onoga što dolazi s tim razdobljem; radost, ljubav, smijeh, pjesma, mir, darivanje,.. tu ćemo stati jer imamo nešto za Vas! Napokon smo dočekali da možemo objaviti sve što smo vam pripremili za blagdane koji su pred vratima.

Nova kolekcija

Za početak Vam predstavljamo novu božićnu kolekciju Christmas Notes“. Radi se o kolekciji čiji je smisao veći od običnog darivanja jer sadrži najpoznatije božićne poruke i želje. Vjerujemo da ovakav poklon može doprijeti do mnogih srdaca.

Kolekcija se sastoji od dvanaest različitih dizajna s porukama. Sadrži dvije vrste mirisa, vjerojatno već pogađate koja? Naravno, to su nama i vama omiljeni zimski mirisi; cimet-naranča i jabuka-cimet. Dizajn iz nove kolekcije može se primjeniti na svaki naš proizvod (šumeću kuglu, sol za kupanje, itd.).

Poklon setovi

Drugi dio su neizbježni poklon setovi. Uvijek smo u potrazi za što boljim rješenjima i kombinacijama koji će sjediniti našu ljubav prema prirodni i vaše potrebe za savršenim poklonom. Zato smo pripremili i nove božićne poklon setove za vaše obitelji, prijatelje ili poslovne partnere. Pokloni su, kao i uvijek, raznoliki i sadrže najbolje iz ponude prirodne kozmetike i aromaterapije. Podjelili smo ih u tri osnovne kategorije (mali, srednji i veliki) i nazvali prema sobovima najdražeg nam djeda.

božićni poklon

2021-02-16T11:58:59+01:00