TRI NOVA MIRISNA ULJA U PROLJETNOM IZDANJU

Dragi ljubitelji aromaterapije,

posebno smo sretni što vas možemo ugodno razveselite proširenom ponudom N-Elemnts mirisnih ulja. Proljeće je stiglo, a s njim i novi mirisi – Mimoza, Cvjetna Livada i Zlatna čarolija. Potražite ih u svim dm i BIPA trgovinama na području Hrvatska ili na našoj web stranici. Mirisna ulja pogledaj ovdje.
Vrijeme je da vas malo upoznamo s njima.

 

                        mirisno ulje                          mirisno ulje                            mirisno ulje

Mimoza

U narodu poznata kao simbol nježnosti, a u prirodi kao poseban cvijet sa intenzivnim mirisom kojeg je nemoguće ne primijetiti. Cijelu godinu voli biti osunčana suncem. Možda baš zato ima mek, baršunast, jednostavno predivan cvjetni miris. Cvijet mladosti i radosti u mirisnom ulju može osvježiti i vaš dom.

Cvjetna livada

Miris koji opisuje proljetnu livadu prepunu boja, mirisa i zvukova. Zamislite razigrane bumbare i lepršave leptire koji se igraju sa šarenim cvjetovima dok se u pozadini čuje cvrkut ptica, koje je proljeće pozvalo nazad u toplije krajeve. Cvjetna livada je upravo taj miris buđenja, razigranosti, smijeha, sunčanih dana i laganih povjetaraca.

Zlatna čarolija

Ovaj miris nije moguće opisati jednostavnim riječima, ali mi ćemo pokušati.  Zlatnu čaroliju doživljavamo kao posebno ugodan, slatkast, snažan i intrigantan miris. Ne možete otkriti gdje nastaje i nestaje, beskonačno traje. Kao ispreplitanje sunčevih zraka i prirodnih mirisa u vrtlogu stvaranja. Stvara se tako lijepa kompozicija, kao neka tajna muzika. Stvara se čarolija.

Nadamo se da ćete uživati u našim novim mirisima kao i mi dok smo ih stvarali.

KATEGORIJA: MIRISNA I ETERIČNA ULJA, MIRISI ZA DOM

2018-03-28T15:35:50+02:00