Piling lica i tijela

Piling kreme su odličan primjer njege tijela. Istovremeno čiste kožu i pružaju joj laganu masažu čime poboljšavaju cirkulaciju krvi kroz tijelo.

Neovisno o tipu kože, nakon kreme za blagi piling svaka će koža prodisati. Eliminacijom mrtvih stanica i nečistoća, na najbolji se način potiče prirodna regenerativna sposobnost kože. Ujedno se koža priprema kako bi daljnji kozmetički tretmani bili maksimalno učinkoviti. Piling za tijelo je dobar jer istovremeno čisti kožu i pruža joj laganu masažu čime poboljšava cirkulaciju krvi kroz tijelo.

Najbolji trenutak za napraviti piling  je vrijeme neposredno nakon tuširanja. Kada je koža dovoljno vlažna, lakše se skidaju rožnate stanice kože. U procesu pilinga trebalo bi izbjegavati grube pokrete, kako ne bi oštetili ili iziritirali kožu. Učinkovit je protiv uraslih dlačica nakon depilacije ili izjednačavanje tena nakon ljetne preplanulosti i ljuštenja kože.

Piling kreme sa sitnim granulama namijenjene su području lica, vrata i dekoltea. One sa srednjim granule dobre su za bedra, ruke i stražnjicu, a piling sa velike granulama koristi se na području grublje kože kao što je području laktova, koljena.

 • Piling za tijelo s cvjetnim mirisom mimoze i granulama koštica marelice koji nježno uklanja odumrle stanice kože i nečistoće te priprema kožu za daljnje kozmetičke tretmane. Obogaćen bademovim uljem i vitaminom E. Pogodan za sve tipove kože. Uporaba: Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati rukom, spužvom ili četkom za masažu te isprati.
 • Šećerni piling za tijelo ugodnog mirisa mimoze s kristalima šećera, bademovim uljem i E vitaminom. Nježno uklanja nečistoće i mrtve stanice kože, pogodan za sve tipove kože. Uporaba: Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati rukom, spužvom ili četkom za masažu te isprati.
 • Piling za tijelo s cvjetnim mirisom i granulama koštica marelice koji nježno uklanja odumrle stanice kože i nečistoće te priprema kožu za daljnje kozmetičke tretmane. Obogaćen bademovim uljem i vitaminom E. Pogodan za sve tipove kože. Uporaba: Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati rukom, spužvom ili četkom za masažu te isprati.
 • Piling za kožu ugodnog cvjetnog mirisa s kristalima šećera, bademovim uljem i E vitaminom. Nježno uklanja nečistoće i mrtve stanice kože.
 • Piling krema s ugodnim cvjetnim mirisom koja vam nudi blagi piling lica, nježno eliminirajući mrtve stanice i nečistoće kože. Pogodna je za sve tipove kože.
 • Piling krema s eteričnim uljem čajevca koja vam nudi blagi piling lica, nježno eliminirajući mrtve stanice i nečistoće kože. Pogodna je za masnu kožu.
 • Piling krema za lice s mirisom masline koja vam nudi blagi piling lica, nježno eliminirajući mrtve stanice i nečistoće kože. Pogodna je za sve tipove kože.
 • Piling za tijelo
  Piling za tijelo ugodnog mirisa ruže s granulama koštica marelice koji nježno uklanja odumrle stanice kože i nečistoće te priprema kožu za daljnje kozmetičke tretmane. Obogaćen bademovim uljem i vitaminom E. Pogodan za sve tipove kože. Uporaba: Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati rukom, spužvom ili četkom za masažu te isprati.
 • Piling za tijelo
  Piling za tijelo s granulama koštica marelice koji nježno uklanja odumrle stanice kože i nečistoće te priprema kožu za daljnje kozmetičke tretmane. Obogaćen bademovim uljem, vitaminom E, ekstraktima grožđa, masline ili eteričnim uljem lavande. Pogodan za sve tipove kože. Uporaba: Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati rukom, spužvom ili četkom za masažu te isprati.
 • Šećerni piling za tijelo
  Šećerni piling za tijelo ugodnog mirisa ruže s kristalima šećera, bademovim uljem i E vitaminom. Nježno uklanja nečistoće i mrtve stanice kože, pogodan za sve tipove kože. Uporaba: Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati rukom, spužvom ili četkom za masažu te isprati.