Prirodni proizvodi za njegu tijela

Tijelo je savršeno samo po sebi ali se nalazi pod stalnim utjecajima vanjskih čimbenika što narušava njegov sklad i ravnotežu. Taj tjelesni hram zahtjeva poseban tretman za svaki dio tijela; ruke, nokti, lice, stopala,.. Priroda se, kao i uvijek u našem slučaju, pobrinula kako nadoknaditi tijelu ono čega mu s vremenom ponestaje.

Prirodni proizvodi poput maslaca, jogurta, masažnog ulja, gelova sa aloe verom, balzama, pilinga i krema za ruke mogu donijeti vašem tijelu olakšanje u borbi protiv isušivanja i uklanjanja nečistoće. U zamjenu dobivate svjež i blistav izgled iz dana u dan.

Sigurno je divan osjećaj imati glatku i sjajnu kožu bež iritacije, perutanja ili bubuljica. Osim zdrave prehrane, odnosno onoga što unosite u tijelo, jako je bitno i što nanosite na njega. Zaštita tijela prirodnim sastojci iz voća i biljaka na poseban način njeguje tijelo i štiti od svakodnevnih vanjskih utjecaja.

Aktivne sastojke korištene u proizvodnji prirodne kozmetike potražite ovdje.

 • Prirodni balzam
  Ono što bi mnogi opisali kao tekuću svilu zapravo je prirodni balzam s visokim postotkom ulja nevena i kamilice. Zahvaljujući blagotvornim aktivnim sastojcima kamilice i nevena, balzam smiruje i najosjetljiviju kožu koja će redovitom njegom postati nježna i mekana. Isključivo iz prirodnih sastojaka, a obogaćen pčelinjim voskom, balsam služi i kao nevidljiva barijera od agresivnih utjecaja okoline. Pruža dubinsku prirodnu zaštitu.
 • Shea maslac
  Maslac za tijelo sa visokim udjelom karite (shea) i kakao maslaca koji kožu čini glatkom, mekom i podatnom. Obogaćen bademovim uljem, vitaminom E, ekstraktima masline, grožđa ili eteričnim uljem lavande. Ova krema za tijelo lako se upija, ne ostavlja masne tragove i pogodna je za svakodnevnu upotrebu.
 • Hidratantni losion za tijelo
  Hidratantni losion za tijelo obogaćen bademovim uljem i vitaminom E, ekstraktima grožđa, masline ili eteričnim uljem lavande. Idealan za uporabu nakon tuširanja, brzo se upija i ne ostavlja masne mrlje na koži.
 • prirodni gel za tuširanje
  Hidratantni prirodni gel za tuširanje obogaćen ekstraktima grožđa, masline ili eteričnim uljem lavande.
 • Hidratantni losion za tijelo ugodnog mirisa ruže, obogaćen bademovim uljem i vitaminom E. Idealan za uporabu nakon tuširanja, brzo se upija i ne ostavlja masne mrlje na koži.
 • Krema za tijelo
  Krema za tijelo obogaćena prirodnim ekstraktom jogurta, bademovim uljem i vitaminom E. Ugodnog mirisa ruže, pogodna je za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kože.
 • Masažna ulja
  Masažna ulja na bazi bademovog ulja ugodnog mirisa masline, grožđa ili lavande. Brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom. Namjenjeno za laganu i opuštajuću masažu.
 • Piling za tijelo
  Piling za tijelo s granulama koštica marelice koji nježno uklanja odumrle stanice kože i nečistoće te priprema kožu za daljnje kozmetičke tretmane. Obogaćen bademovim uljem, vitaminom E, ekstraktima grožđa, masline ili eteričnim uljem lavande. Pogodan za sve tipove kože. Uporaba: Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati rukom, spužvom ili četkom za masažu te isprati.
 • Piling za tijelo
  Piling za tijelo ugodnog mirisa ruže s granulama koštica marelice koji nježno uklanja odumrle stanice kože i nečistoće te priprema kožu za daljnje kozmetičke tretmane. Obogaćen bademovim uljem i vitaminom E. Pogodan za sve tipove kože. Uporaba: Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati rukom, spužvom ili četkom za masažu te isprati.
 • Hidratantni gel za tuširanje
  Hidratantni gel za tuširanje ugodnog mirisa ruže.
 • Šećerni piling za tijelo
  Šećerni piling za tijelo ugodnog mirisa ruže s kristalima šećera, bademovim uljem i E vitaminom. Nježno uklanja nečistoće i mrtve stanice kože, pogodan za sve tipove kože. Uporaba: Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati rukom, spužvom ili četkom za masažu te isprati.
 • prirodni balzam
  Ono što bi mnogi opisali kao tekuću svilu zapravo je balzam s visokim postotkom ulja nevena i kamilice. Zahvaljujući blagotvornim aktivnim sastojcima kamilice i nevena, balzam smiruje i najosjetljiviju kožu koja će redovitom njegom postati nježna i mekana. Isključivo iz prirodnih sastojaka, a obogaćen pčelinjim voskom, balzam služi i kao nevidljiva barijera od agresivnih utjecaja okoline. Pruža dubinsku prirodnu zaštitu.
 • prirodni čvrsti parfem
 • prirodni balzam
  Ono što bi mnogi opisali kao tekuću svilu zapravo je balzam s visokim postotkom ulja nevena i kamilice. Zahvaljujući blagotvornim aktivnim sastojcima kamilice i nevena, balzam smiruje i najosjetljiviju kožu koja će redovitom njegom postati nježna i mekana. Isključivo iz prirodnih sastojaka, a obogaćen pčelinjim voskom, balzam služi i kao nevidljiva barijera od agresivnih utjecaja okoline. Pruža dubinsku prirodnu zaštitu.
 • jogurt za tijelo
  Jogurt krema za tijelo obogaćena je prirodnim ekstraktom jogurta, bademovim uljem, vitaminom E, ekstraktima masline, grožđa ili eteričnim uljem lavande. Ova krema pogodna je za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kože.
 • Masažno ulje na bazi bademovog ulja s ugodnim mirisom ljetnog cvijeća. Brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom.
 • Masažno ulje na bazi bademovog ulja s ekstraktom lista masline. Brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom. Namijenjeno za laganu i opuštajuću masažu.
 • Masažno ulje na bazi bademovog ulja obogaćeno eteričnim uljem lavande. Djeluje umirujuće, brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom. Namijenjeno za laganu i opuštajuću masažu.
 • Masažno ulje na bazi bademovog ulja s ugodnim mirisom grožđa. Brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom. Namijenjeno za laganu i opuštajuću masažu.
 • gel s aloe verom
  Posebno lagana gelna konzistencija obogaćena aloe verom i svježim mirisom ruže. Omogućuje brzo upijanje, što je čini pogodnom za svakodnevnu uporabu. Zbog dobre hidratacije kože preporuča se korištenje nakon dugotrajnog izlaganja kože suncu.
 • aloe vera gel
  Posebno lagana gelna konzistencija s mirisom masline, obogaćena aloe verom. Omogućuje brzo upijanje, što je čini pogodnom za svakodnevnu uporabu. Zbog dobre hidratacije kože preporuča se korištenje nakon dugotrajnog izlaganja kože suncu.
 • hidratantni gelovi
  Posebno lagana gelna konzistencija obogaćena aloe verom i ugodnim cvijetnim mirisom. Omogućuje brzo upijanje, što je čini pogodnom za svakodnevnu uporabu. Zbog dobre hidratacije kože preporuča se korištenje nakon dugotrajnog izlaganja kože suncu.
 • Hidratantni gel
  Posebno lagana gelna konzistencija s mirisom grožđa, obogaćena aloe verom. Omogućuje brzo upijanje, što je čini pogodnom za svakodnevnu uporabu. Zbog dobre hidratacije kože preporuča se korištenje nakon dugotrajnog izlaganja kože suncu.