Kreme, gelovi, jogurti ili maslaci?

Mi kažemo sve! Njega tijela zahtjeva brigu od glave do pete u svim oblicima kojima  joj možemo pomoći.

Tijelo je savršeno samo po sebi ali se nalazi pod stalnim utjecajima vanjskih čimbenika što narušava njegov sklad i ravnotežu. Taj tjelesni hram zahtjeva poseban tretman za svaki dio tijela; ruke, nokti, lice, stopala,.. Priroda se, kao i uvijek u našem slučaju, pobrinula kako nadoknaditi tijelu ono čega mu s vremenom ponestaje.

Sjemenke grožđa, list masline, morske alge, korijen čička, aloe vera i narančina kora daju prirodni ekstrakt koji s uljima masline, soje ili avokada čini osnovne sastojke kolekcija za njegu tijelu. Jednako tako, visok udio kakaa u maslacu za tijelo, ekstrakt jogurta u kremi za tijelo te esencijalna ulja u gelu za tuširanje… birani su nutrijenti iz prirode, za svaki tip kože.

Sigurno je divan osjećaj imati glatku i sjajnu kožu bez iritacije, perutanja ili bubuljica. Kreme za njegu tijela su postale toliko korišten proizvod jer imaju jednostavnu primjenu a djeluju odlično na tijelo.

 • Shea maslac
  Maslac za tijelo sa visokim udjelom karite (shea) i kakao maslaca koji kožu čini glatkom, mekom i podatnom. Obogaćen bademovim uljem, vitaminom E, ekstraktima masline, grožđa ili eteričnim uljem lavande. Ova krema za tijelo lako se upija, ne ostavlja masne tragove i pogodna je za svakodnevnu upotrebu.
 • prirodni gel za tuširanje
  Hidratantni prirodni gel za tuširanje obogaćen ekstraktima grožđa, masline ili eteričnim uljem lavande.
 • krema za ruke
  Hidratantna krema za ruke i nokte. Obogaćena arganovim uljem, lako se nanosi i upija. Zadovoljit će sve potrebe vaše kože kako bi bila hidratizirana i zaštićena od svakodnevnih negativnih utjecaja.
 • Hidratantni gel
  Posebno lagana gelna konzistencija s mirisom grožđa, obogaćena aloe verom. Omogućuje brzo upijanje, što je čini pogodnom za svakodnevnu uporabu. Zbog dobre hidratacije kože preporuča se korištenje nakon dugotrajnog izlaganja kože suncu.
 • hidratantni gelovi
  Posebno lagana gelna konzistencija obogaćena aloe verom i ugodnim cvijetnim mirisom. Omogućuje brzo upijanje, što je čini pogodnom za svakodnevnu uporabu. Zbog dobre hidratacije kože preporuča se korištenje nakon dugotrajnog izlaganja kože suncu.
 • aloe vera gel
  Posebno lagana gelna konzistencija s mirisom masline, obogaćena aloe verom. Omogućuje brzo upijanje, što je čini pogodnom za svakodnevnu uporabu. Zbog dobre hidratacije kože preporuča se korištenje nakon dugotrajnog izlaganja kože suncu.
 • gel s aloe verom
  Posebno lagana gelna konzistencija obogaćena aloe verom i svježim mirisom ruže. Omogućuje brzo upijanje, što je čini pogodnom za svakodnevnu uporabu. Zbog dobre hidratacije kože preporuča se korištenje nakon dugotrajnog izlaganja kože suncu.
 • jogurt za tijelo
  Jogurt krema za tijelo obogaćena je prirodnim ekstraktom jogurta, bademovim uljem, vitaminom E, ekstraktima masline, grožđa ili eteričnim uljem lavande. Ova krema pogodna je za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kože.
 • prirodni balzam
  Ono što bi mnogi opisali kao tekuću svilu zapravo je balzam s visokim postotkom ulja nevena i kamilice. Zahvaljujući blagotvornim aktivnim sastojcima kamilice i nevena, balzam smiruje i najosjetljiviju kožu koja će redovitom njegom postati nježna i mekana. Isključivo iz prirodnih sastojaka, a obogaćen pčelinjim voskom, balzam služi i kao nevidljiva barijera od agresivnih utjecaja okoline. Pruža dubinsku prirodnu zaštitu.
 • prirodni čvrsti parfem
 • prirodni balzam
  Ono što bi mnogi opisali kao tekuću svilu zapravo je balzam s visokim postotkom ulja nevena i kamilice. Zahvaljujući blagotvornim aktivnim sastojcima kamilice i nevena, balzam smiruje i najosjetljiviju kožu koja će redovitom njegom postati nježna i mekana. Isključivo iz prirodnih sastojaka, a obogaćen pčelinjim voskom, balzam služi i kao nevidljiva barijera od agresivnih utjecaja okoline. Pruža dubinsku prirodnu zaštitu.
 • Hidratantni gel za tuširanje
  Hidratantni gel za tuširanje ugodnog mirisa ruže.
 • Krema za tijelo
  Krema za tijelo obogaćena prirodnim ekstraktom jogurta, bademovim uljem i vitaminom E. Ugodnog mirisa ruže, pogodna je za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kože.
 • Hidratantni losion za tijelo ugodnog mirisa ruže, obogaćen bademovim uljem i vitaminom E. Idealan za uporabu nakon tuširanja, brzo se upija i ne ostavlja masne mrlje na koži.
 • Hidratantni losion za tijelo
  Hidratantni losion za tijelo obogaćen bademovim uljem i vitaminom E, ekstraktima grožđa, masline ili eteričnim uljem lavande. Idealan za uporabu nakon tuširanja, brzo se upija i ne ostavlja masne mrlje na koži.
 • Prirodni balzam
  Ono što bi mnogi opisali kao tekuću svilu zapravo je prirodni balzam s visokim postotkom ulja nevena i kamilice. Zahvaljujući blagotvornim aktivnim sastojcima kamilice i nevena, balzam smiruje i najosjetljiviju kožu koja će redovitom njegom postati nježna i mekana. Isključivo iz prirodnih sastojaka, a obogaćen pčelinjim voskom, balsam služi i kao nevidljiva barijera od agresivnih utjecaja okoline. Pruža dubinsku prirodnu zaštitu.