Masažno ulje – sve što tijelu treba

Svi se volimo prepustiti masaži s vremena na vrijeme. Bilo bi dobro kada bismo to činili češće jer nismo svjesni koliko je to dobro za naše tijelo. Masaža tijela znači odbacivanje štetnih tvari iz stanica i veći dotok kisika. Masažom se lako rješavamo bolova u mišićima i zglobovima, povećavamo elastičnost kože, pospješujemo otpornost organizma, i dr.

S obzirom da su to ulja koja nanosimo direktno na kožu, ona moraju biti visokokvalitetna. Najpopularnije biljno ulje za masažu je bademovo ulje koje se koristi kao bazno ulje jer se jako dobro apsorbira kroz kožu ne ostavljajući dugotrajan osjećaj masne kože. Bademovi hranjivi sastojci obnavljaju, njeguju i hrane kožu. Kada se nanese na kožu, čini ju mekanom, podatnom, baršunastom i njegovanom. Osim njega često se koristi kokosovo ulje, arganovo ulje, sojino ulje ili ulje jojobe.

Lagano i potpuno prozirno bademovo ulje srednje je konzistencije i dobre razmasivost. Ima dobra svojstva omekšavanja i apsorpcije te smanjuje gubitak vlage kroz kožu.

  • Masažna ulja
    Masažna ulja na bazi bademovog ulja ugodnog mirisa masline, grožđa ili lavande. Brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom. Namjenjeno za laganu i opuštajuću masažu.
  • Masažno ulje na bazi bademovog ulja s ugodnim mirisom ljetnog cvijeća. Brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom.
  • Masažno ulje na bazi bademovog ulja s ekstraktom lista masline. Brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom. Namijenjeno za laganu i opuštajuću masažu.
  • Masažno ulje na bazi bademovog ulja obogaćeno eteričnim uljem lavande. Djeluje umirujuće, brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom. Namijenjeno za laganu i opuštajuću masažu.
  • Masažno ulje na bazi bademovog ulja s ugodnim mirisom grožđa. Brzo se upija te kožu čini glatkom i mekom. Namijenjeno za laganu i opuštajuću masažu.