Prirodne kreme za lice

Najizraženiji dio tijela je svakako lice. Ono puno otkriva o osobi i njenoj osobnosti. Na njemu se lako može prepoznati sreća, tuga, umor, zabrinutost, starost, mladost,.. Njegovati kožu lica znači brinuti, ne samo za ljepotu, već za zdravlje. Zato je jako bitno što nanosimo na kožu lica.

Korištenjem prirodne kozmetike svakako činite dobro za svoju kožu. Potrebno je samo odabrati pravu kremu za vaš tip kože. Odabir kreme s kvalitetnim sastojacima iz prirode kao što su prirodna mineralna i esencijalna ulja pružit će vam postojanu hidrataciju, održavanje vlage i na kraju, zaštitu od negativnih vanjskih učinaka. Bitno je uvijek nanositi kremu na čisto lice kako bi bolje djelovala.

Svi znamo da je najbolji recept u borbi protiv bora upravo hidratacija kože. Brzoupijajuće hidratantne kreme sa prirodnim zaštitnim sastojcima blagotvorno djeluju na svaki tip kože. Aktivni sastojak higropleks sprječava gubitak vlažnosti, čini kožu mekanom i povećava joj elastičnost, a veća elastičnost znači manje bora.

  • Krema za lice na bazi arganovog i bademovog ulja, obogaćena uljem sjemenki kakaa. Gusta konzistencija pruža duboku hidrataciju, što je čini pogodnom za noćnu uporabu. Sadrži eterično ulje čajevca koje je vrlo djetlotvorno u borbi s masnom kožom i kožom sklonom aknama. Arganovo ulje najčešće se koristi kao ovlaživač jer hidratizira i omekšava kožu. Sa svojom visokom koncentracijom vitamina E i masnih kiselina, idealan je sastojak koji daje koži prirodni poticaj. Lako se upija, nije masno i ne nadražuje, što ga čini dobrim prirodnim ovlaživačem. Bademovo ulje bogato je vitaminima A, B i E koji su odlični za održavanje zdravlja kože, pomažu u sprječavanju gubitka vlage iz kože te se brzo apsorbiraju i ne zatvaraju pore.
  • Krema za lice s uljem argana i smilja. Sporo se upija jer je bogata masnom teksturom ulja sjemenki kakaa koja djeluje učinkovito pri ispunjavnju međustaničnih prostora te na taj način kožu čini mekšom i glađom. Dodatak eteričnog ulja smilja u kremi pospješuje pročišćavanje kože na prirodan način i potiče stvaranje kolagena što ga čini posebnim u brorbi protiv starenja kože. Arganovo ulje najčešće se koristi kao ovlaživač jer hidratizira i omekšava kožu. Sa svojom visokom koncentracijom vitamina E i masnih kiselina, idealan je sastojak koji daje koži prirodni poticaj. Lako se upija, nije masno i ne nadražuje, što ga čini dobrim prirodnim ovlaživačem.
  • Krema za lice na bazi bademovog i arganovog ulja za dnevnu upotrebu. Lako se nanosi i upija. Hidratizira kožu i štiti od svakodnevnih negativnih utjecaja. Sadrži eterično ulje čajevca koje je vrlo djelotvorno u borbi s masnom kožom i kožom sklonom aknama. Arganovo ulje sa svojom visokom koncentracijom vitamina E i masnih kiselina, idealan je sastojak koji daje koži prirodni poticaj. Lako se upija, nije masno i ne nadražuje, što ga čini dobrim prirodnim ovlaživačem. Bademovo ulje bogato je vitaminima A, B i E koji su odlični za održavanje zdravlja kože, pomažu u sprječavanju gubitka vlage iz kože te se brzo apsorbiraju i ne zatvaraju pore.
  • Krema za lice s uljem argana i smilja hidratizira i omekšava kožu. Lako se upija, nije masna i ne nadražuje. Dobra je za oštećenu i nadraženu kožu jer sadrži hranjive tvari koje će smanjiti daljnje isušivanje, iritaciju i vidljivost bora. Dodatak eteričnog ulja Smilja u kremi pospješuje pročišćavanje kože na prirodan način i potiče stvaranje kolagena što ga čini posebnim u brorbi protiv starenja kože. Arganovo ulje uspješno hidratizira i omekšava kožu. Sa svojom visokom koncentracijom vitamina E i masnih kiselina, idealan je sastojak koji daje koži prirodni poticaj. Lako se upija, nije masno i ne nadražuje, što ga čini dobrim prirodnim ovlaživačem.
  • Piling krema s ugodnim cvjetnim mirisom koja vam nudi blagi piling lica, nježno eliminirajući mrtve stanice i nečistoće kože. Pogodna je za sve tipove kože.
  • Piling krema s eteričnim uljem čajevca koja vam nudi blagi piling lica, nježno eliminirajući mrtve stanice i nečistoće kože. Pogodna je za masnu kožu.
  • Piling krema za lice s mirisom masline koja vam nudi blagi piling lica, nježno eliminirajući mrtve stanice i nečistoće kože. Pogodna je za sve tipove kože.
  • Balzam za usne Lavanda u manjem pakiranju posebno je prilagođen zaštiti osjetljive kože usna. Dobitna prirodna formula jednako je učinkovita zahvaljujući aktivnim sastojcima ulja nevena i kamilice te pčelinjeg voska. Pruža dubinsku prirodnu zaštitu.
  • Krema za lice s mirisom ruže koja se lako nanosi i upija, pruža osjećaj hidratizirane kože zaštićene od svakodnevnih negativnih utjecaja. Sadrži bademovo ulje koje je bogato vitaminima A, B i E koji su odlični za održavanje zdravlja kože, pomažu u sprječavanju gubitka vlage iz kože te se brzo apsorbiraju i ne zatvaraju pore.
  • Atea balzam za usne u manjem pakiranju posebno je prilagođen zaštiti osjetljive kože usana. Dobitna prirodna formula jednako je učinkovita zahvaljujući aktivnim sastojcima ulja nevena i kamilice te pčelinjeg voska. Pruža dubinsku prirodnu zaštitu.