• prirodni sapun

  Geo Sapun 30g

  302.40 kn
  Blagi sapun obogaćen arganovim i slatkim bademovim uljem, uz dodatak kakao i shea maslaca. Nježno čisti vašu kožu. Ručno izrađen s ugodnim biljnim mirisom. Ovaj proizvod možete naručiti samo u pakiranju od 32 komada u kutiji. Stoga, cijena vrijedi za jednu pakirnu jedinicu.
 • sol za kupanje
  Jadranska morska sol s ugodnim mirisom masline, bogata je mineralima. Idealna je za uživanje u zavodljivoj atmosferi i opuštajućoj mirisnoj kupci. Ovaj proizvod možete naručiti samo u pakiranju od 24 komada u kutiji. Stoga cijena vrijedi za jednu pakirnu jedinicu.
 • Šumeća kocka
  Šumeći kocka za kupanje s mirisom masline. Stvara bogate pjenušave mjehuriće koji omekšavaju vodu i oslobađaju ugodan miris masline. Uporaba: Ubaciti u kadu s toplom vodom. Ovaj proizvod možete naručiti samo u pakiranju od 36 komada u kutiji. Stoga cijena vrijedi za jednu pakirnu jedinicu.
 • šumeća kugla
  Šumeća kugla za kupanje s mirisom masline. Stvara bogate pjenušave mjehuriće koji omekšavaju vodu i oslobađaju ugodan miris masline. Uporaba: Ubaciti u kadu s toplom vodom. Ovaj proizvod možete naručiti samo u pakiranju od 12 komada u kutiji. Stoga cijena vrijedi za jednu pakirnu jedinicu.
 • prirodni sapun
  Blagi sapun obogaćen arganovim i slatkim bademovim uljem, uz dodatak kakao i shea maslaca. Nježno čisti vašu kožu. Ručno izrađen s ugodnim biljnim mirisom. Ovaj proizvod možete naručiti samo u pakiranju od 36 komada u kutiji. Stoga cijena vrijedi za jednu pakirnu jedinicu.