Zahvaljujući korektnom odnosu prema kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima, S-Atea je izgradila svoju prepoznatljivost i ugled. Kao rezultat priznanja kvalitete, naši proizvodi se mogu naći u mnogim zemljama diljem svijeta, od Amerike preko cijele Europe do Azije i Australije.

Također vodimo posebnu brigu o očuvanju okoliša što potvrđuje korištenje sirovine palminog ulja, koje je odobreno od strane RSPO-a (Roundtable on Sustainable Palm Oil), pri proizvodnji sapuna. Smatramo važnim zaštitu industrije i cjelokupne proizvodnje od nekontrolirane opskrbe palminim uljem.

S-Atea je prepoznata od strane tržišta svojom raznovrsnom ponudom asortimana za svaku prigodu. Naši standardni proizvodi, koji se nalaze na webu, uvijek su dostupni.

Ukoliko imate posebne zahtjeve za dizajnom ili ambalažom naš uhodani tim dizajnera udovoljit će svim vašim idejama, vesela ekipa iz proizvodnje ručno će zamotati svaki proizvod, a prodajni tim isporučiti na vrijeme svaku narudžbu kako biste i vi postali još jedan zadovoljan kupac koji će nam pomoći u postizanju naše misije dijeleći istu viziju:

Ponovno približiti prirodu ljudima.
I ljude prirodi.

Svoj dugogodišnji uspjeh i tradiciju S-Atea može zahvaliti odličnoj rastućoj lokalnoj i regionalnoj pokrivenosti tržišta, iskustvu i profesionalnosti zaposlenika te timskom radu i planiranju.

S-ATEA d.o.o. © 2017.

web: magicmarinac.hr